Home > No categoritzat > Una introducció al Cristianisme, per Josep Cobo

Una introducció al Cristianisme, per Josep Cobo

Des de fa un parell o tres de setmanes que cada dijous al vespre participo en un seminari sobre el cristianisme que es fa de 21:00 a 23:30 al casal Loiola, al carrer Balmes al costat de la parada de Provença dels FGC. En aquest seminari, em trobo amb amics i coneguts, tots al voltant de la meva edat o una mica més grans. Amb nosaltres, dirigint la sessió trobem en Josep Cobo, el meu antic professor de filosofia, i l’Alexis Bueno, jesuïta i també professor.

Em reuneixo amb tota aquesta gent (unes 15-20 persones?) per pensar, opinar, parlar i discutir temes relacionats amb el cristianisme, amb temes que van des de la Creació bíblica fins a les accions d’un religiós d’avui en dia i els seus simbolismes pertinents.

Abans de dir res més, aclariré, per a aquells que no em coneixen, que em declaro obertament com a ateu, per si de cas algú anava pensant que aquestes reunions/seminaris no són més que classes de catequesis :P . Com podeu llegir al cartell que penjo a continuació, aquestes sessions són tant per creients com per no creients, en el sentit més “usual” dels termes. I és així perquè aquest seminari no es basa en la creença, sinó en analitzar el cristianisme en si i tot el que amaga.

Doncs bé, escric aquest apunt perquè a partir de la setmana que ve, es faran unes quantes sessions orientades de cara a gent que hi estigui interessada però no sàpiga de que va el seminari; una mena de jornades de portes obertes. Convido a tota la gent jove que s’apunti un dia al menys per veure el magnific tresor de coneixements que guarden aquestes xerrades, així com la pròpia reflexió pròpia que en pot extreure cadascú a posteriori.

Introdució al Cristianisme

Categories: No categoritzat Tags:
 1. Berygod
  octubre 29th, 2009 at 18:57 | #1
  Mozilla Firefox 3.0.15 Windows XP

  deunidor, llastima q no em va be

 2. Alexis
  gener 9th, 2010 at 14:24 | #2
  Mozilla Firefox 3.5.7 Windows XP

  M’agrada molt aquest text Pau. Què interessant que puguem aprofundir en la veritat del cristianisme, i cadascú pugui fer el seu propi camí, honest amb ell mateix i amb el que troba com a més veritable!

  Seguim doncs!

  Alexis

 3. Anna
  gener 27th, 2010 at 22:55 | #3
  Mozilla Firefox 3.0.17 Windows XP

  Ei, he arribat aquí una mica per tafaneria, si és que es diu així, i la veritat és que m’ha cridat força l’atenció perquè ja fa dies que penso que ningú m’ha acabat mai d’explicar tot això i que m’agradaria entendre el pensament del cristianisme per entendre millor tot el que m’envolta…
  Encara es fa això de les portes obertes? Dónde y cuááándo?

 1. No trackbacks yet.